ECA Cup afholdt med succes

14. juni 2017 09:52 , af Birgit Lind

I den forgangne weekend 10.-11. juni afholdt vi i samarbejde med Dansk Kano og Kajak Forbund den første europæiske ECA kajakpolo cup for landshold herhjemme på vores to kajakpolo baner i Skovshoved Havn. Mange mennesker både i og udenfor klubben har arbejdet i måneder med at blive klar til stævnet, og kulminationen på arbejdsindsatsen var selvfølgelig her i weekenden, hvor et yderligere antal hjælpere var med til at sørge for et vellykket stævne for de ca. 15 landshold.

Der blev budt på masser af kajakpolo på et højt niveau, og ikke mindst finalekampen i herreklassen mellem Tyskland og Danmark var særlig interessant for os her i klubben, idet vi havde to spillere med på det danske landshold, som knebent blev besejret med 4-3 af tyskerne efter en uhyre velspillet kamp. Også det danske damelandshold og U21 mænd havde spillere fra Skovshoved Roklub på holdene.

Vi fik megen ros fra spillere, dommere og ECA for faciliteterne og for afviklingen af stævnet, og hvis vi vil, er der ikke megen tvivl om, at vi kan få værtskabet for flere lignende kajakpolo stævner i de kommende år.

Vi vil gerne sige tak til alle involverede hjælpere fra klubben, fra vores naboklubber og fra DKF. En særlig tak også til havnens altid hjælpsomme personale, og til Gentofte Kommune, der økonomisk har støttet afviklingen af stævnet. Endelig har støtteforeningen Bundproppens nye bestyrelse startet med hjulspin og støttet os ved tildeling af et legat på 12.000 kr til køb af vores nye shotclock/scoreboard, mange tak for det! Endelig var vejret med os, både vinden og solen, så vi må nok hellere sende en stor tak til vejrguderne også!

På klubbens vegne

Peter Nielsen, fmd.                                   Hans-Henrik Møller, stævneleder.