Hellerup Handicapløb

12. april 2017 14:27 , af Erik Andresen

I år er første løb tirsdag den 2.maj. Gamle kendinge af løbet ved at handicapsæsonen starter første tirsdag i maj og afvikles hver tirsdag i løbet af sommeren, så der i alt er 20 løb. Vi er nok 10 - 15 roere fra Skovshoved, der har været med i mere end 10 år, men der er plads til nye roere. Hvis du kan tænke dig at få noget udfordrende motion en gang om ugen, hvor du kan teste dig selv mod andre kajakroere, er det noget for dig. Løbet er ca 6 km og med turen til Hellerup bliver det i alt 14 km.  Løbet - og uret - startes kl 18:30, hvor også de første roere sendes afsted, og ca. 21 minutter senere sendes de hurtigste roere afsted. Du kan læse om løbet på Hellerups webside https://www.hellerup-kajakklub.dk/
Der er et tilmeldingsgebyr, som Skovshoved betaler, hvis du deltager i mindst tre løb. Bemærk, at det også er muligt at ro K2, hvis du kan finde en K2 makker.
Tilmelding sker på Hellerups webside under punktet Starttid og deltagerliste. Her skal nye roere skrive sig på i bunden af google-dokumentet med deltagerlisten. Tidligere roere finder deres navn og markerer, at de vil være med. Inden hvert løb tilmelder man sig endvidere næsten samme sted, men nu i google-dokumentet for Starttid. Her kan det også ses hvilken startgruppe man er havnet i. Det er vigtigt, at man selv finder frem til startlinjen, inden ens start går, for roerne bliver ikke kaldt frem til start. Når man har prøvet det et par gange, bliver det ren rutine. Nye roere er velkommende til at kontakte mig (erik@contica.com) eller andre erfarne deltagere med spørgsmål. Tidligere deltagere som ikke ønsker at være med i år, men har et brugbart nummerskilt, bedes kontakte mig, og så vil jeg forsøge at formidle det til nye roere.
God sæson