Kontorets åbningsdag i januar flyttet til 15.1.

8. januar 2020 09:40 , af Anette Overgaard

Kære alle 

Da vort nøglekortsystem er under opdatering - har vi valgt at flytte januaråbningsdagen til d. 15. januar - og det jo samme aften, som vi har onsdagsspisning, så slå to fluer med ét smæk og kom glad. 

______

Klubbens kontor er åben første onsdag i hver måned.

Om vinteren (fra standerstrygning og til standerhejsning) skifter kontoret åbningstid fra hver tirsdag til første onsdag i måneden kl. 17-18. Dagene fremgår af aktivitetskalenderen.

Gamle som nye medlemmer er velkomne med spørgsmål af enhver art. Ja også ikke-medlemmer, som gerne vil høre lidt om klubben.

F.eks. nøglebrikker og skabe. Du kan få hjælp til at logge på hjemmesiden, og finde frem til aktiviteter og til at tilmelde dig disse, inklusive vores fællesspisning (Onsdagskøkkenet og Kokketilmeldingen). Vi viser dig også hvordan du uploader billeder i klubbens billedarkiv. Vi kan fortælle dig, hvor du finder information om alle vores skønne vinteraktiviterne. Og skal du ind på klubbens område med et køretøj, kan vi fortælle dig, hvordan bommene åbnes. Du kan også skrive til kontor@skovshoved.dk 

Venlig hilsen

Kontorteamet ;o)

Lotte-Benjamin-Bodil-Anette