M-Camp: Weekenden 13. til 15. april, 2018.

5. marts 2018 10:47 , af Jørgen Nielsen

Årets begivenhedsrige M-Camp vil finde sted på Møns Camping. Et godt udgangspunkt med adgang til utrolig meget godt rovand - både til korte som lange ture og samtidig beskyttet, såfremt vejret skulle være os lidt imod.

Vi får en flot Camp med alt fra flot udsigt, fine lejrbålsforhold, godt badevand og gode teltpladser. Skulle vejret være os imod, så har vi også adgang til grundmuret køkken og udmærkede toilet- og badefaciliteter.

Gourmetmæssigt følger vi selvfølgelig traditionen med udsøgt bespisning og forplejning baseret på en udbredt gruppedynamik, så der ikke gerne skulle være et øje tørt.

Man må imødese intellektuelle udfordringer og være beredt for en række venskabelige kappestridsmæssige udfordringer over weekenden. Egentlige overraskelser kan ikke udelukkes.

Nedpakning og fælles transport fra klubben fredag eftermiddag med forventet afgang kl. 16:30. Hjemkomst og udpakning igen søndag sidste på eftermiddagen. Der vil tilgå den enkelte nærmere info omkring dette. Prisen for weekenden forventes at være 300 kr. I bedes foretage tilmelding på holdbooking.

 

Vi glæder os til at se jer - på gensyn

 

Helge og Jørgen.