Vilde med Vand

9. juli 2019 12:21 , af Peter Rix

Er du "Vild med Vand", så er Skovshoved Roklub (SR) stedet for dig. Alder ingen hindring - bare du kan svømme 600 m.

VandVilde roere med en spredning fra 10 år til op i 70'- og 80'erne er i fuld ro-aktivitet i klubben. Erfarne roere ror på livet løs, og begyndere får instruktion, så de også kan blive frigivet til selv at tage på vandet i de langt over 100 både, klubben ejer og stiller til rådighed.

Nogle ror for at få motion, andre for at vinde et løb eller en turnering. SR har et stort antal medlemmer, der er frivillige og har uddannet sig som instruktører. Hvadenten du er ny eller erfaren, kan du altid blive bedre, og der er altid nogle at tage ved lære af. Bliver du "træt" af den ene ro-aktivitet, ja så udvikler du dig bare på en ny.

Turkajakker, kapkajakker, havkajakker, polokajakker, og som noget nyt surf-ski står sammen med robåde i alle afskygninger - Coastal - indriggere - outriggere klar til de mange roere, der er aktive i SR.

På et af Nordeuropas største kajakpolo-anlæg med professionelt udstyr trænes til og kæmpes i turneringer både nationale og internationale, og når det ikke bliver brugt hertil, benytter badegæster de flotte bassiner og slikker sol på anlægget.

Sommeren igennem er der op til 1.000 overnatninger i klubbens sommerhus i Sølager ved Lynæs, som ligger i dejlig natur lige ned til vandet i Isefjorden.

Andre træner kapkajak sprint og marathon med udgangspunkt fra Træningscenter Bagsværd, der ligger ned til Bagsværd Sø.

Når vinteren "banker på", ja så er der nogle, der fortsætter med at ro, men også indendørs roes der på ro- og kajakergometre, svømmes i Kildeskovshallen, og der er cirkeltræning, floorball, yoga, løb og motionsrum, hvor krop og sjæl kan holdes igang.

På tværs af alle aktiviteter holdes gode fester og sociale aktiviter. Netværk og venskaber dannes på kryds og tværs.

SR er Vild med Vand hele året!