Outriggerroning

Træning og instruktion i sæsonen mandag og torsdag kl.18 på Bagsværd Sø - mød omklædt

Kan du lide teknik, fart, og det at forfine dit rotag? Kan du lide at træne kondition, styrke samt balance enten alene eller i godt selskab med andre roere, der også er vilde med teknik og det at lære et godt rotag? Så er outrigger roning noget for dig.

Du ser det til OL, hvor Dansk Roning igen og igen vinder medaljer, som en af de mest vindende idrætsgrene. Men outrigger-roning er ikke kun elite - det er også for motionskaproere.

Bådpark

Skovshoved Roklub råder over 4 nyere Wintech singlescullere samt en Empacher singlesculler af træ, en Wintech dobbeltsculler og to Empacher dobbeltscullere. Desuden har vi en dobbelt firer uden styrmand, samt to ottere, som er rosportens flagskibe. Det er en ny fiber-otter og en træ-otter bygget af Henry Larsen.

Bagsværd Sø

Træning i outriggermateriale foregår for det meste på Bagsværd Sø ved Danmarks Rocenter, der ligger mellem af Regattapavilionen og Bagsværd Roklub. Henvendelse til Hans Nøhr, Kate Skavin eller Jesper Skavin.

I disse bådehaller ligger bl.a. Skovshoveds både, som for tiden er 5 singlescullere, 2 dobbeltscullere og en otter. Her er der mulighed for at træne på de 2000 meter lange robaner.

Der er omklædningsrum og bad man kan benytte sig af.
Der er særlige regler for færdsel på søen, som vi vil informere dig om.

 

Træningstider: Mandage og torsdage kl 18.00 til 20.00

Her på siden kommer der også kalender for stævner, træningssamlinger, osv. vi deltager bl.a. i Copenhagen Harbour Race i otter i oktober.

Det kræver stille vejr eller vestenvind for at ro på Øresund. Men det lykkedes også i nyt og næ. Vil du være med, hvor det er sjovt at ro og mærke denne super fællesskabsfølelse, så prøv at være med til ottertræning.

Henter billeder...