Turkajak /surfski-roere inviteres til Lykkeløbet 16. juni 2024

1. april 2024 08:33 , af Lykke Jensen

Invitation til et hyggeligt og gratis løb for turkajak- og Surfski-roere

Du er inviteret, enten som roer, hvis du er frigivet eller som heppekor for din klub.

Lykkeløbet er er et stafetløb i turkajak/surfski med to små forhindringer - hygge og samvær er i højsædet, men der er også præmier til de hurtigste, der vinder en "Lykkeløbet T-shirt"

Vi mødes kl. 10.30 til briefing. Starten går kl 12:00 udenfor havnen, men roere nummer 2, der starter fra Bellevue Strand, skal allerede afsted kl. 11,30, så de kan være klar på stranden til at modtage stafetten fra nummer 1 roer.

Hvem kan deltage? Alle frigivne (min. EPP2) roere i turkajak eller surfski på 3-mands hold. I sætter selv holdet, hvem der er første, anden og tredje roer,  men I tilmelder jer individuelt. Skovshoved roere kan vælge mellem klubbens turkajakker og surfski, mens gæster selv medbringer 3 både - en til hver på holdet.

Man har mulighed for at tilmelde sig alene - så finder vi romakkere til de pågældende.

Udover deltagelsen byder Skovshoved Roklubs kajakafdeling de deltagende roere på en frokost uden betaling. Drikkevarer betaler du dog for.

Hvis du vil anskaffe dig en fed Lykkeløbet T-shirt, kan du bestille og betale den i str. small, large eller ekstra large senest den 30. maj 2024, så får vi den lavet til dig. Efter du har tilmeldt dig skriver du bare i kommentarfeltet, at du bestiller en T-shirt samt størrelsen, så vi sender dig en opkrævning på kr. 130.

Tilmeld jer enkeltvis her: https://www.skovshoved.dk/event/Activity2519258773881797846/202309030900JX  - og ja, det er gratis at deltage!

Når I har tilmeldt jer, modtager I en bekræftelse og bliver bedt om at skrive de tre deltagere på jeres hold.

Har I spørgsmål så ring eller skriv til Lykke på 24755214 eller til Laura på 26510812

Ruten, som du også kan se i vedhæftet skitse nedenunder:

  • 1.-roeren ror fra Skovshoved Roklubs kajakpolobaner til Bellevue Strand, kommer i land og skriver din klubs forbogstaver på en kreativ måde, som I kan planlægge på forhånd, både 1. og 2. roeren må deltage, men 2. roeren må først ro, når opgaven er fuldført
  • 2.-roeren ror fra Bellevue Strand til Charlottenlund Strand, og der skal roes undenom dækmolen - også kaldet bananen - ved Skovshoved Havn.
  • 3.-roeren ror fra Charlottenlund Strand til startlinien, som også er mållinien ved Skovshoved Roklubs kajakpolobaner. De første 10 meter fra Charlottenlund Strand roes baglæns.

Hvorfor sådan et løb? SR ønsker at bringe klubber mere sammen på tværs af området med både konkurrence, sjov og socialt samvær. Efter vores testløb i juni 2023 meldte deltagerne bl.a. : "Sikke en fantastisk dag - godt arrangeret", "Tusind tak for en dejlig dag med lækker mad og drikke" og ”hvor var det skønt med et kajakløb for os, som ikke ror så hurtigt”

Om morgenen inden løbet har vi en lounge, hvor der kan købes boller, kaffe/te fra kl. 10,00, så du kan gøre dig klar til løbet allerede fra det tidspunkt.

Kom i godt humør!

De bedste kajakhilsner

Løbsudvalget - Lykke, Tine og Laura

Tilmeldingsfrist 10. juni 2024, kl. 12,00

Bestilling af T-shirt senest 30. maj 2024.

Praktisk information: https://www.skovshoved.dk/n/lykkeloebet---praktisk-information-til-gaester

 

Vedhæftede filer