Turkajak og surfski

....er for dig, der er glad for vandet, for god og hurtig motion enten alene eller sammen med andre.
Disse bådtyper er generelt hurtige kajakker, hvilket vil sige, at du på en time ror ca. 7-9 km og en surfski er til forskel fra en kajak med et lukket skrog. Den er også længere og dermed god til at surfe på bølger.
Her kan du læse mere om de forskellige kajaktyper https://www.skovshoved.dk/kajak-kajaktyper 
 
Udvikling i at ro kajak
Skovshoved Roklub har kajakker i alle sværhedsgrader fra helt nemme til de, som elite-roere benytter i f.eks. stævner. Du kan også ro sammen med andre 2 eller 4 i samme kajak, som er større end den normale, og som stiller krav til synkron roning.
4'er kajakken i solnedgang på Øresund
Når du frigives efter træning https://www.skovshoved.dk/begynderkursus kan du vælge mellem at ro i klubbens mange turkajakker og surfski på Øresund, Bagsværd, Lyngby og Furesø samt fra vores sommerhus i Isefjord. Kapkajakker kræver en ekstra frigivelse, som kan tages, når du har god balance i de sværeste turkajakker.
  Nye turkajakroere på træningstur i vores sommerhus ved Isefjord
Motion, natur og gode relationer
At ro kajak eller surfski er stærkt vanedannende, fordi du kombinerer det at få motion med frisk luft og en smuk natur, og du kan samtidigt danne dig gode og varige venskaber.
 
Hele året
Om vinteren kan du også ro, når du har fået vintertilladelse, og udover at ro kan du dyrke motion i vores motionsrum med vægte, kettle bells, motionsmåtter, ro- og kajakergometre.
Du kan melde dig ind hele året og allerede i april kan du prøve en kajak i Kildeskovshallen, inden instruktionen går i gang i maj. Her svømmer vi hele vinteren, og andre steder har vi hold med f.eks. circle træning, floorball og yoga.
 
Her melder du dig ind Online tilmelding (skovshoved.dk)
Har du spørgsmål, kan du altid skrive til kajakchefen på kajak@skovshoved.dk 

Lucia-roning den 13. december

En skøn fællestur på Mølleåen