Velkommen til SR Ungdom


I Skovhoved Roklubs Ungdomsafdeling er fællesskabet og alsidigheden i fokus. Vi tilbyder træning i coastal, kajak og polokajak for børn og unge mellem 11 og 18 år. 

Vores mål at træningen skal være sjov, meningsfuld og udviklende. Fællesskabet er i fokus og der afholdes ofte sociale arrangementer, samt deltagelser til stævner. 

Kontakt

For yderligere information om SR Ungdom eller for tilmelding, kan du kontakte vores ungdomsleder på: ungdom@skovshoved.dk

Om træningen

Der tilbydes træning året rundt. Sommertræningen foregår i de respektive bådtyper i Skovshoved Havn eller på Øresund. Om vinteren er der indendørstræning i alt fra svømning, cirkeltræning, løb, vægttræning og ergometertræning. Polokajak træner hele vinteren i Kildeskovshallens svømmehal.

Hvad angår udstyr, tilbyder klubben coastalbåde, kajakker, redningsveste samt pagajer til låns. Det er derfor helt op til den individuelle om man vil låne eller købe privat udstyr.

Vi tilbyder træning mange gange om ugen, men det er valgfrit hvor tit du ønsker at ro og hvilket træningsniveau du ønsker at være på. Hos os er der plads til alle, både eliteroere og dem som blot ønsker frisk luft, god motion og et super socialt fællesskab.

Om det sociale

I SR Ungdom er det sociale også meget vigtig, og vi gør meget ud af at ungerne skal have et stærkt fællesskab da vi ved at det er det bedste grundlag for at blive glad for sin sport. Derfor holder vi i løbet af året en masse sociale arrangementer, både for os selv og med unge fra andre klubber: 

  • En gang om måneden slutter ungdomsroerne træningen af med fællesspisning i klubben. Det er vigtigt, at alle roere i ungdomsafdelingen har det sjovt både til vands og til lands. 
  • Vi afholder træningsweekender enten i klubben eller i klubbens sommerhus, hvor roerne overnatter hele weekenden, træner om dagen, ser film og hygger om aftenen, løber orienteringsløb samt andet spas som trænere og roere finder på.
  • Vi deltager fælles til stævner og turneringer rundt omkring i Danmark, hvor vi har fællesspisning og overnatning. Det er fedt for ungerne at komme ud og møde andre børn der deler deres interesse for sporten. 

På gensyn

I SR Ungdom byder vi nye roere velkommen hele året, og man er altid velkommen til at kontakte os om en prøvettræning. I er meget velkomne til at skrive til os.

 

Spøgsmål vedr. kajak og kajakpolo - skriv til os på ungdom@skovshoved.dk.

 

De bedste hilsner

Ungdomsleder i Skovshoved Roklub