Lokomotiv Skovshoved

I Danmark spilles Danmarksmesterskabet i 5 rækker; Dame, Junior (u18), 3. div., 2. div., 1. div. og Liga, der er den bedste række. Skovshoved Roklub er selvfølgelig med i alle rækker, hvoraf Lokomotiv Skovshoved er klubbens bedste hold. Holdet kan endvidere også kalde sig danmarks bedste hold, efter at have vundet DM i 2016. Danmarksmesterskabet sidste år er dog ikke den eneste bedrift som klubbens tophold har præsteret. Lokomotiv Skovshoved har altid været at finde blandt Danmarks bedste hold, grundet det store talentarbejde og disciplineret træning. Spillerne gør sig også bemærkelsesværdig uden for klubben, da flere af spillerne er udtaget til henholdsvis u21- og Herrelandsholdet. I 2016 var hele 6 spillere udtaget til at representere Danmark ved VM i Sicilien. 

Lokomotiv Skovshoveds høje niveau afspejler sig i resultaterne, som den grafiske repræsentation nedenfor viser:

Guld: 2016, 2012, 2007, 2004, 2003, 2002, 2001, 1999

Sølv: 2015, 2013

Bronze: 2014, 2011

 

Internationale stævner

Lokomotiv Skovshoved deltager ikke kun i nationale stævner, men også i internationale stævner. En tradition, der blir velholdt hvert år, er verdens største klubstævne i Essen; Deutschland Cup. Yderligere har holdet også deltaget i de nordiske mesterskaber, hvor de sidst vandt guld 

 

Bag ethvert stærkt hold står der er en endnu stærkere træner

Skovshoved Roklub har skrev i 2017 en toårig kontrakt med Bertram Storr-Paulsen, der skal stå i spidsen for klubbens to bedste kajakpolohold, Lokomotiv Skovs-hoved og Skovshoved Dynamite. Bertram Storr-Paulsen har selv været aktiv i Skovshoved Roklub mange år og var med til at vinde både danmarksmesterskaber og nordiske mesterskaber, senest i 2012.

Bertram Storr-Paulsen har herefter været udstationeret i Southampton, hvor han har trænet forskellige kajakpolohold med stor succes.

“Det er fantastisk at komme hjem til Skovshoved Roklub og igen blive en del af det hold, hvor jeg har spillet i mange år. Det er vigtigt for mig at give mine 15 års erfaringer som spiller og træner videre. Det er en tung arv, som vi sammen skal løfte, og vi skal blive danmarksmestre igen. Men Skovshoved Roklub skal også være en klub, som er repræsenteret på alle landsholdene, både ungdom og senior. Det skal være et af målene med min overtagelse," siger den nye cheftræner.

Nedenfor vil I kunne se spillerne der kommer til at repræsentere Lokomotiv Skovshoved i sæsonen 2017Hvis du ønsker at se flere billeder eller læse mere om vores førstehold, er de at finde på henholdsvis facebook, hvor du kan give dem et like, eller også følge dem på instagram under kontoen “lokomotivskovshoved”.

 

Sponsorer

Henter billeder...