Outriggerroning i SR

 

Den ultimative rooplevelse: Outriggerroning

Hastighed, fokus og balance er tre af de elementer som gør outriggerroning til en enestående rooplevelse. Outriggere er smalle både som roes mest på fladt vand, som på f.eks. Bagsværd Sø, hvor Danmarks Rocenter ligger, og her træner både motionsroere og Danmarks bedste roere. I stille vejr kan man også træne på havet.

 Når du ror og træner i outrigger, får du trænet alle kroppens største muskelgrupper, dvs. ryg, mave, arme og især benene. Cirka 70% af rotaget er benarbejde.

Du lærer også balance og teknisk perfektion ved at ro en single- og en dobbeltsculler, og lærer også at fokusere på samtidighed og koordinering, når du træner i en fire- eller en otter.

 Er du til koncentreret træning på banerne, hastighed og teknik, puls og styrketræning så kan outriggerroning være det rigtige for dig!  Du kan være med som motionsroer for at træne din krop og balance. Du kan også være med, hvis du godt kan lide konkurrence og vil træne til det.

 I Skovshoved Roklub er vi en dedikeret gruppe af outriggerroere som træner på Bagsværd Sø og deltager i forskellige konkurrencer nationalt og internationalt.