Åbent Hus, søndag 7. maj kl. 16 og tirsdag 9. maj kl 18, Bagsværd Rostation

 

Ny roer eller nysgerrig på outriggerroning -  Den ultimative ro-oplevelse for krop og sjæl.

Skovshoved Roklubs outriggerroere holder Åbent Hus, søndag d. 7. maj kl 16.00 samt tirsdag d. 9. maj kl 18.00 ved Rohallerne ved Bagsværd Sø, som også er Danmarks Rostadion. Her kan du/I komme ud og ro i en outrigger, det kan være en dobbeltfirer, en dobbeltsculler eller en singlesculler.

Der vil være instruktører og trænere klar til at hjælpe dig med at komme ud på en tur.  Vi går ud og ror med dig. Du får en redningsvest på.

Og hvorfor så outrigger?  Fordi det er en fantastisk og superkoncentreret måde at bruge og træne sin krop på.

Åbent Hus Mødested: Skovallen 40, 2880 Bagsværd, neden under på Regatta Pavillonen ved søbredden af  Bagsværd Sø. Fra den store grus-P-plads skal du følge stien langs søen mod højre indtil du kommer til bådhallerne. Her ligger Danmarks Rocenter med nogle store rohaller til opbevaring af outriggerbåde hvor Skovshoved Roklub også har sine outriggerbåde liggende.

Påklædning: Almindelig træningstøj/løbetøj og lidt skiftetøj samt en vindtæt jakke.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig og evt. gæster i aktivitetskalenderen, så vi har en idé om hvor mange der kommer., men du må også gerne bare kigge forbi, hvis du er på de kanter alligevel.

Hastighed, fokus og balance er tre af de elementer som gør outriggerroning til en enestående rooplevelse. Outriggere er smalle både som roes mest på fladt vand, som på Bagsværd Sø. Her træner både motionsroere og Danmarks eliteroere. I stille vejr kan man også træne outrigger på havet.

Når du ror og træner i outrigger, får du trænet alle kroppens store muskelgrupper, dvs. ryg, mave, arme og især benene. Cirka 70% af rotaget er benarbejde.

Du lærer også balance og teknisk perfektion ved at ro en single- og en dobbeltsculler, og lærer også at fokusere på samtidighed og koordinering, når du træner i en firer- eller i en otter.

Er du til koncentreret træning på banerne, hastighed og teknik, puls og styrketræning, så kan outriggerroning være det rigtige for dig!  Du kan være med som motionsroer for at træne din krop og balance. Du kan også være med, hvis du godt kan lide konkurrence og vil træne til det.