Træningscenter Bagsværd (TCB)

Træningscenter Bagsværd (TCB)

Skovshoved Roklub har sammen med en række andre Øresundsklubber et lille klubhus beliggende ved Bagsværd Sø. Stedet er tiltænkt som et træningscenter for mere målrettet og vedvarende træning, da rofarvandet er mere vejrstabilt end Øresund. Af samme årsag er det især kapkajakker, vi har liggende på centeret. For kr. 200 kan man få tildelt en nøgle ved at henvende sig til Kim Darfelt her https://www.skovshoved.dk/kajak-instruktoerer . Hvert år betales desuden kr. 200. Der findes omklædningsrum og bad, som du kan benytte.

Træningscenteret ligger på Valdemar Poulsens Vej 10, 2800 Kgs. Lyngby.

Retningslinier

TCB er en selvejende forening ved navn Københavns Kajak  Kreds – i daglig tale TCB.

 TCBs formål er: at skabe et samlingssted for Kredsens klubber i forbindelse med træning.

  • Kaproere fra kredsens klubber og herunder TCH har fortrinsret.
  • Kaproere/masterroere der træner aktivt kommer i anden række.
  • Klubber der ikke har stille vand til at træne nybegyndere i kapkajakker, på 3. pladsen
  • Hvis der derudover er frie pladser, kan der lægges turkajakker for resten.
  • Alle bådpladserne må belægges med turkajakker i vinter halvåret.
  • Nøglen til kajakporte skal ALTID lægges tilbage i den aflåste nøglekasse, da dette afgør at forsikringen dækker evt. tyveri. Undlader du det og uheldet er ude, så er ansvaret dit.
  • Husk at lukke vinduer og døre samt at slukke lyset, når du forlader bygningen.

SR lejer et antal pladser i TCB, og kajakmateriel tilpasses ovenstående.

Ror du fra TCB i en af klubbens kajakker, skal du ALTID skrive dig ud i www.rokort.dk umiddelbart inden du går på vandet og skrive dig ind igen, så kan andre se, at du og den pågældende båd er på vandet. Sikkerhed for dig og materiel.

Det gør også, at andre hjemmefra kan se, at kajakken ikke er tilgængelig, eller nogenlunde regne ud, hvornår den er det.

Du bedes også skrive dig ud i TCB’s aktivitetsbog, der ligger indenfor med dato, navn, klub, ud-tid, og inde. Den bruges primært til at vurdere, hvilke klubber, der bruger TCB og hvor meget, således at fordelingen af bådpladser kan tilpasses. Udskrivning i aktivitetsbogen gælder også for dig, der har egen kajak i TCB. God rotur!