Polterabends og arrangementer

Kajakpolo er et actionpræget holdspil der indeholder det bedste fra polo, håndbold og kajak. Kunsten består i på én gang at holde styr på bold, kajak og ikke mindst balancen og er som sådan et anderledes og sjovt indslag til en hver polterabend og firmaarrangement.

I Skovshoved Roklub kan vi tilbyde kajakpolo i sommermånederne (maj-september) på Danmarks eneste kajakpolostadion, Skovshoved Arena.   

Sammensætning, varighed og pris

Et typisk arrangement består af

  • Introduktion til sporten, spilleregler og udstyr

  • Sikkerhed

  • Kort opvarmning

  • Spil (langt hovedparten)

Arrangementet varer 2 timer (inkl. tid til omklædning) og koster 3000,- for 10 personer. Ved mere end 10 personer koster det 200 kr ekstra per person. Ekstra tid koster 750 kr per halve time. Prisen inkluderer alt udstyr, to erfarne instruktører og adgang til omklædnings- og badefaciliteter.

Medbring tøj der kan tåle at blive vådt og holder dig varm. Dvs. badetøj, evt. våddragt, svedundertrøje eller T-shirt (ikke bomuld) og et par gamle sokker. I dårligt vejr kan en vindtæt jakke være en fordel. Skovshoved Roklub kan desværre ikke tilbyde udlån af våddragter.

Det er af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilladt at være påvirket af alkohol. Skovshoved Roklub forbeholder sig ret til at afvise berusede personer. I så fald refunderes pengene ikke.

Skovshoved Roklubs ulykkeforsikring dækker ikke personer, som ikke er medlem i klubben. Det er således på eget ansvar at deltage.

Booking

Send en email til kajakpolo@skovshoved.dk også finder vi hurtigt en dag hvor I kan komme ned og spille kajakpolo!

 

En Overskrift

Dette er et nyt tekst element. Udskift denne tekst med din egen.