Aktiviteter

Vores aktiviteter foregår primært på Bagsværd Sø med udgangspunkt fra bådhallerne ved Danmarks Rostadion, hvor vores både og udstyr ligger. Vi træner efter behov, men mindst 2 gange om ugen. Ved træning op til regattaer kan de enkelte hold aftale hyppigere træningspas.

Sportsroning og Masters roning

I maj og juni måned har vi sportsroning og Masters roning hver onsdag aften og om søndagen i løbet af dagen. Vi fokus på teknik- og pulstræning for at forbedre vores rotag og lære koordinering af rotagene i singlesculler. Vi bruger også videooptagelser i mandskabsbåde - eller en træner i motorbåd - for kritisk at vurdere vores evner og forbedre os.

Regattaer

Vi deltager i en del regattaer gennem sæsonen, både i Danmark og i udlandet. Regattaer på Bagsværd Sø er vi altid med til og ligeledes til den store otter-regatta ”Copenhagen Harbour Race” om efteråret i Københavns Havn.

Din egen roning/træning

Du kan starte i en singlesculler eller en dobbeltsculler på Bagsværd sø. Når du har lært det, kan du også prøve kræfter med en dobbelt4 eller en 8tter. Hvis du er frigivet, kan du ro singlesculler når du har lyst, eller lave en aftale med en makker om at ro dobbeltsculler.

Det sociale

Vi holder med jævne mellemrum sociale arrangementer for nye og gamle outriggerroere på ved Bagsværd Sø.

Sikkerhedsregler ved færdsel på søen

Da det er Danmarks Rostadion, hvilket er herligt at ro på, og vi til tider er mange både på søen, er der nogle vigtige færdselsregler der skal overholdes. Det gælder omkring de 6 robaner og ved de pontoner, man må gå ud og ind fra.  Men det skal vi nok forklare dig, som gerne vil ro i outrigger.

Båden bæres ud

Outrigger Bagsværd Sø  morgen

Morgenroning på Bagsværd Sø