COVID19

...
Info pr. 06.01.2021

Grundet regeringens seneste udmelding om forsamlingsforbud på over 5 personer og 2 meter afstand mellem os, opfordrer vi alle medlemmer til at være varsomme i den kommende tid.

Nogle tiltag er aflyst, mens andre er neddroslet til 5 deltagere. Se nærmere på aktivitetskalenderen.

Men husk – at har du vinterrotilladelse – kan du stadig som før – ro en frisk tur på vandet.

Venlig hilsen Bestyrelsen

Udsendt den 20.09.2020

Kære alle

COVID19 er landet i Danmark på fuld styrke igen, og hermed skal vi atter passe ekstra godt på hinanden. Det er hermed ekstra vigtigt, at båden får en ekstra gang sæbe og til sidst en spuling med vand, så sæben skylles helt af efter roturen. Tænk over jeres adfærd i klubben - hold afstand og husk at spritte hænder. Som et motto siger "Ud med smitte - husk at spritte".

Så længe vi har den store smittespredning, så opfordrer jeg til, at når vi skal på vandet så fordeles bådholdene efter, hvem man normal ror med, ses med eller bor sammen med. Hvis nogle skulle blive testet positivt, så er det vigtigt, at vi kan stoppe smittespredningen. Det er ikke et krav, men jeg vil selvfølgelig gerne informeres, så vi kan hjælpe i flok med at få stoppet smitten, så den ikke spredes ydereligere. 

Info pr. 19.12.2020

Pga. de høje smittetal vil jeg bede alle være med om mærksomme på færden i roklubben. Vaske og spritte, undgå unødvendig ophold i klubben, når man skal på vandet.

Brug den sunde fornuft - Susanne