Bestyrelsesinfo

29. juni 2017 09:00 , af Peter Nielsen

Så har vi passeret Skt Hans, og ferietiden er ved at være over os – for mange af os betyder det mere tid til at ro end til daglig, på langture eller på daglige ture, så nu mangler vi bare at få sommervejret til at indfinde sig!

Vores fire bådtrailere er tit på vejene, men ind imellem står de parkeret nær klubben. For nyligt fik vi anvist pladser i den nordligste del af P-pladsen ved Nordre Havnevej, men pga. naboklager fra beboere på den anden side af Kystvejen, som ikke kunne lide at se på dem, har de nu fået plads på havnens sydlige parkeringsplads.

Vores kajakpoloskole for skoleelever i dagtimerne afholdes igen i år i august-september med deltagere fra Skovgårdsskolen og Ordrup Skole. Og resten af sommeren bliver travl for kajakpoloafdelingen, med afvikling af to ud af de fire runder i Danmarksturneringen, nr. 3 i den første weekend i juli, og finalestævnet nr. 4 i weekenden 12-13.august, samt vores årlige internationale stævne SCO weekenden før. Der bliver masser af spændende kajakpolo at se på!

I ugerne 26, 27 og 28 har vi igen i år Aktiv Sommer for i alt 90 af kommunens skoleelever, som i de tre uger får mulighed for at stifte bekendtskab med rolivets glæder i deres sommerferie.

Vi har sat et lille udvalg i gang med at udarbejde et forslag til en ny klubtøjs-kollektion, som skal dække alle afdelingers behov, og vi regner med at dette ligger klart i løbet af efteråret.

Vi har desværre stadig en gruppe medlemmer, som ikke har fået betalt deres kontingent for i år. Sker dette ikke senest 31. juli, bliver de slettet af medlemslisten, og nøgler og elektronisk rokort m.m. bliver inddraget.

Til sidst vil jeg allerede nu reklamere for den årlige kanindåb- og fest lørdag den 26. august, hvor vi håber at se en masse kaniner og andre medlemmer på havnen til den sædvanlige festlige og kulørte forestilling

God rosommer til alle!