Gode takter til anden runde af Danmarksmesterkaber i kajakpolo

7. juni 2019 19:58 , af Jacob Steglich-Andersen

Lokomotiv Skovshoved sikrer sig vigtige point til DM

Lokomotivet viste højt niveau til anden runde af dette års Danmarksmesterskab i kajakpolo, der blev afholdt i Odense havn. Dagen derpå stod på fire vigtige kampe mod henholdsvis Odense, Holborg (Holbæk/Kalundborg), Neptun og Holte.

Ved første runde af Danmarksmesterskabet viste marginalerne at være imod holdet, hvor de desværre måtte se sig slået af sidste års DM- og Vicemestre. Kampgejsten og viljen til igen, at stå på podiet var dog kun styrket.

Resultatet af den hårde træningsindsats var tydelig fra dagens første startfløjt mod Odense Monkeys. Lokomotivet havde fyret op for kedlerne og sikrede sig en fast målføring igennem størstedelen af kampen. Holdet må dog desværre se sig slået i de sidste par minuter af kampen, hvor de unge kræfter mister overgrebet til et ældre mere erfarent hold. Kampen ender 4-6.

Holdets træner og anfører, Jacob Steglich Andersen, havde følgende kommentar:

“Jeg er godt tilfreds med holdets indsats. Vi læggger et bundsolidt forsvar, et farligt angreb og et hurtigt spil over hele linjen. Med et ungt hold er der altid elementer der kan tilpasses og finpudses, men jeg ser en lys fremtid for Skovshoved i Danmarks bedste liga”

De efterfølgende kampe viste et uovertruffent niveau fra alle holdets spillere med følgende resultater: Holborg 0 – 21 Lokomotiv, Neptun 3 – 3 Lokomotiv og Holte 1 – 3 Lokomotiv.

Næste runde af Danmarksmesterskabet vil blive afholdt d. 15 juni på Ofelia plads i hjertet af København. Forberedelserne er allerede sat igang og holdet er klar på at indkassere endnu flere point.