Ingen adgang til roning og klubfaciliteter

14. marts 2020 12:08 , af Kim Grøn

Kære medlemmer

Som følge af regeringens beslutning om at indføre foranstaltninger i Danmark, der skal bekæmpe Coronavirus, modtager I denne mail.

Der er fra flere af vores interessenter udsendt opfordringer og anbefalinger på baggrund af folketingets beslutning om at inddæmme yderligere spredning af virus og konkret lovgive om tiltag, der blandt andet de facto lukker alle offentlige institutioner, herunder kommunale, samt influerer på mange andre dele af det danske samfund.

Skovshoved Roklub er en selvstændig forening, der har til huse i en kommunal bygning.

I de seneste dage er der modtaget særskilte meddelelser fra Gentofte kommune, DKF-Dansk Kano & Kajakforbund, DFfR-Dansk Forening for Rosport, DGI og DIF, hvor man på baggrund af regeringens udmelding om forholdsregler mod spredning af COVID-19 anbefaler, at alle klubfaciliteter og alle indendørs såvel som udendørs aktiviteter aflyses med øjeblikkelig virkning, uanset om vejret er pragtfuldt ind i mellem.

Således meddeler Gentofte kommune følgende:

 "... vores anbefaling er, at I lukker ned øjeblikkeligt og informerer jeres medlemmer om dette via jeres sædvanlige kanaler, men også via fysiske opslag på jeres faciliteter."

DKF og DFfR anbefaler, at al indendørs aktivitet og roning på vandet indtil videre aflyses.

Dette kan ingen af vi medlemmer i vores roklub tage fejl af, hvorfor bestyrelsen har besluttet, at al roning forbydes og der ikke længere er tilladt adgang til vores roklubfaciliteter. Dette gælder foreløbigt indtil udgangen af marts måned. Det vil også blive meddelt med opslag på adgangsdørene til roklubben.

Med venlig hilsen

Kim Grøn

Formand –  Skovshoved Roklub