Påskemiddag 16. april = Tirsdagskøkkenopstart

13. april 2019 16:52 , af Anette Overgaard

"Tirsdagskøkkenet" og "Kokketilmeldingen" starter nu op igen. 2 friske vinterbaderkokke har meldt sig. ;o)

Glæd dig til at blive forkælet med lækre lammelår og lækkerier på et smukt påskebord. 

Nyindmeldte såvel som gamle medlemmer er hjerteligt velkomne.

Se vedhæftede opslag. Meld dig derefter til via aktivitetskalenderen. Klik her: Påskemiddag

Husk at du skal være logget på, for at du kan tilmelde dig.;o) 

 

En lille repetion af vores hyggelige ugentlige event for alle i Skovshoved Roklub.

Vi skiftes til kokketjansen.

 

Kokketilmelding kl. 18-20

Ind imellem melder man sig som kok på "Kokketilmeldingen". Mindst 2-3 ad gangen. Gerne nu men senest 5 dage før. Aftaler måltid og hvem der lægger mobil nr. til opkrævning og sender besked herom til kontor@skovshoved.dk. Disse informationer anfører jeg på "Tirsdagskøkkenet". Her tilmelder I jer også, og betaler kr. 50. Efter eventen afregnes overskud/underskud. I indkøber vin, der sælges til kr. 15 pr. glas. Husk også at skrive jer og måltidet på den liste, der hænger på køkkendøren, så man ved, at den aften "er taget" - og medlemmerne fristes. 

 

 

Tirsdagskøkkenet kl. 20-22

Man tilmelder sig i god tid af hensyn til kokkenes disponering af mad, (senest dagen før kl. 20), og forudbetaler kr. 50 til det anførte mobilnr.

Glade og forventningsfulde (eller trætte og udkørte) møder man op og bliver forkælet og hjælpes mætte og tilfredse ad med oprydningen, mens de flittige kokke slapper af.

 

Sidste år bød på mange gode kokketjanser og mange lækre retter, og hyggelige stunder. Det er en god anledning til at møde nye og gamle medlemmer. Har man spørgsmål, er man velkommen til at skrive til kontor@skovshoved.dk.

 

Vel mødt. ;o