Robåd - weekendtur til Skovserro med Københavns Roklub 26.07.-28.07.2019

30. maj 2019 19:21 , af Gustav Hansen

Weekendtur til Skovserro, 26/7-28/7 2019.

Robådsturleder Pernille Forsberg og Lisbeth Villemoes med bidrag fra Knud Henrik Strømming

Tilmelding: Send en mail til pernille.forsberg12@gmail.com fra 15.05.2019, og husk at skrive, hvis du kan lægge bil til til transport. Vi giver besked om deltagelse i uge 23. Når vi giver de tilmeldte besked om deltagelse, vil I skulle indbetale kr. 300.

Turens samlede pris forventes at blive kr. 600 - 800. Kontonr. oplyses, når deltagerlisten udsendes.

I samarbejde med Skovshoved Roklub arrangeres en weekendtur op til Hundested med overnatning i Skovserro. Bådtypen er 2 års inrigger.

Sværhedsgrad 3/4. Vi forventer, at roturen om lørdagen bliver 40 km.

Formøde for turen planlagt til den 13. juni 2019 efter fællesspisningen i Kbh's Roklub..

Beskrivelse:

Afgang fra Københavns Roklub fredag kl. 15 i biler mod Skovserro. Overnatning i sommerhuset, evt. telt. Skovshoved har et stort sommerhus samt en stor grund, hvor der er fine muligheder for overnatning indenfor samt i telt. Forplejningen er vi fælles om, og der vil om morgenen blive smurt madpakke til dagens frokost.

Afhængig af vind og vejrudsigter vil bådene blive hentet i Hundested Roklub enten fredag eftermiddag eller lørdag morgen.

Er vejrudsigten og vinden til en rotur op langs kysten, vil målet for lørdagens rotur være Tisvildeleje. Om søndagen vil der blive en kortere tur på fjorden efter oprydning og let rengøring af sommerhuset. Hjemkørsel når bådene er afleveret til Hundested Roklub søndag eftermiddag. Vi forventer, at lande i Københavns Roklub ved 18. tiden om søndagen.