Spinningscykel og nye ergometre

17. oktober 2019 15:31 , af Birgit Lind

Kære alle,

Det er med stor glæde, at kunne meddele, at roklubben af VELUX FONDEN er blevet bevilget 30,000 kr. til indkøb af 2 stk. romaskiner og 1 spinningscykel.

Vi er VELUX FONDEN meget taknemmelige for muligheden for, at kunne tilbyde en ny aktivitet med et særligt sigte på vores ældre medlemmer i vintersæsonen.

Romaskinerne er Concept2 model E, som er den med sædet placeret 16 cm højere end de fleste af vores romaskiner, idet der i målgruppen har været et ønske om netop denne facilitet.

Der er traditionelt meget mindre aktivitet på vandet om vinteren og der vil nu være en yderligere mulighed for at få rørt sig og få pulsen op med en ny maskine - uanset vejret.

Spinningscykel aktiverer hele kroppen og særligt benene med samtidig styrkelse af hele kredsløbet. Den vil være et oplagt supplement til kajakergometer og for dem som ikke kan løbe en tur, men gerne vil bevare styrke og smidighed i bentøjet.

Leveringen forventes at ske i løbet af uge 43. Romaskinerne sættes op i robådshallen, mens spinningscyklen sættes i motionsrummet.

Det er tanken, at anskaffe flere spinningscykler, idet det er sjovere og motiverende når man træner sammen med andre mennesker.

Der skal lyde tak til Fondssøgningsudvalget for deres indsats.

Vi kender jo alle til Velux ovenlysvinduer. De laver også andre vinduer og har rent faktisk et meget interessant vinduesmuseum, der kan anbefales at besøge.

VELUX FONDEN er stiftet i 1981 af civilingeniør Villum Kann Rasmussen – grundlægger af bl.a. VELUX A/S og andre firmaer i VKR Gruppen, der har til formål at bringe dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag.

Med venlig hilsen

Formand Kim Grøn