Om roning

Roning er for dig, der kan lide fysisk træning i frisk luft sammen med andre;-)

Vil du træne din krop på den gode måde? Er du til saltvand og frisk roning i alt slags vejr? Vil du vide noget om trænings-programmer? Have lidt styr på dine muskler? Kan du lide at arbejde i et team? I Skovshoved Roklub får du chancen for at ro sammen med andre gæve roere, der gerne vil ud og "tonse" i højt humør med høj puls og teknisk træning. 

Udvikling som robådsroer

Du starter typisk i en inriggerbåd, som er en træbåd, der egner sig supergodt til sejlads på Øresund. I en inrigger roes med én åre, og der skiftes plads undervejs på roturen. Du kan også lære at ro coastalbåde, det er en hurtigere og lettere robåd, som ros med to årer og også er meget velegnet på Øresund. På Bagsværd Sø giver klubben også mulighed for at ro i de slanke og hurtige outriggerbåde, f.eks. scullere.

Motionsroning og langture

Vi ror korte ture på 10-12 km samt længere ture, gerne op til 50 km og mere. Klubbens beliggenhed giver gode muligheder for varierede roture i vores lokale farvand fra Svanemøllen til Rungsted. Langturs- eller oplevelsesroning, som det også kaldes, er roning udenfor klubbens daglige rofarvand, enten i Danmark eller udlandet. Turene kan gøres over en weekend, uger eller blot på en dag. Oplevelses- og langtursture er for alle aldre, bare man er i nogenlunde form. Få smag på langtursroning fra vores Turberetninger.  

Den perfekte motion

Roning er en perfekt motionsform, som giver en god allround træning af de store muskelgrupper, forbedrer din kondition og giver et bedre fysisk velvære. I roning benytter du alle fem store muskelgrupper på en måde, hvor du ikke udsætter led og sener for pludselige belastninger som i f.eks. badminton eller håndbold. 

Vintertræning

Om vinteren kan du også ro, når du har fået vinterroningstilladelse. Gennem vintersæsonen er der mulighed for at deltage i svømning, aerobic, løb, styrketræning, cirkeltræning, rospinning mv. Hele året er der aktivitet i Skovshoved Roklub - næsten hver dag på en eller anden måde.

Du er velkommen i Skovshoved Roklub

Vores roskole for nye roere læser du mere om her.
Har du lyst til at begynde at ro i Skovshoved Roklub, er du velkommen til at skrive til rochefen robaad@skovshoved.dk eller bare vælg på hjemmesiden "Bliv medlem".

Glade roere!

 

 

Fællestur en flot dag på Øresund

Toer på Øresund, som viser sig fra sin stille side

Langtur til Trekroner i Københavns Havn

Vinterroning i kanalerne